FT Rengøring er specialiseret i at rengøre lejligheder, huse og boligkomplekser for ældre eller særligt udsatte borgere.

Dette kan både være for fysisk dårlige, eller psykisk ustabile personer, der derved er blevet afhængige af at få en hjælpende hånd med deres rengøring eller anden praktisk gøren.

Denne social rengøring kan enten være i private hjem eller på plejehjem. En stor del af vores erfaring, inden for feltet, ligger i lejligheder, hvor der har boet, eller bor, personer med psykiske lidelser. Lidelser, som gør det svært for dem, at vedligeholde rengøring, eller at kunne skille sig af med gamle ting.

At tage hånd om en social rengøringsopgave kan være et svært terræn at navigere i. Udover at have erfaring med rengøring, så har vores medarbejdere både erfaring samt er blevet uddannet i at kunne håndtere ældre samt udsatte borgere på bedste vis.

Vi har udarbejdet et bestemt liste programmer og sørger for at vores medarbejdere har de nødvendige værktøjer, gennem træning og uddannelse, til de på bedst mulig vis kan tage hånd om netop jeres social rengøringsopgave. Vores medarbejdere er altid flinke og rare samtidig med at vi udfører en god og grundig service.